Ο δρομος ως εδω

Η Ομαδα της
art.hub

Όλα ξεκίνησαν με την δημιουργία μιας μικρής ομάδας που συνεχώς επεκτείνεται, οι άνθρωποι που απαρτίζουν την art.hub είναι και οι εφαρμοστές του οράματος της.

Τι κάνουμε

Γνωρίζουμε πολύ καλά οτι υπάρχουν σχεδόν άπειροι τρόποι να ασχοληθείς με τις τέχνες, στόχος μας είναι να το κάνουμε με ποιότητα και στυλ

k

Αρθρογραφία

Η κάλυψη επίκαιρων θεμάτων τέχνης και πολιτισμού αποτελεί βασική μας στόχευση, για αυτό ανανεώνουμε συνεχώς στήλες αρθρογραφίας με την ιδιαίτερη σκοπιά του κάθε αρθρογράφου.

Οι Εκθέσεις μας

Βασικός πυλώνας της λειτουργίας μας είναι ο σχεδιασμός διαδραστικών εκθέσεων, ήδη με δυο εκθέσεις στο ιστορικό μας συνεχίζουμε ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές εκθεσιακές εμπειρίες.

Exhibition Alert

Οι εκθέσεις είναι η αγάπη και οι αδυναμία μας, για αυτό σας προσφέρουμε κάλυψη των αγαπημένων μας εκθέσεων με την μουσειολογική ματιά.

Μόνιμες Στήλες

Οι μόνιμες στήλες λειτουργούν ως μια συνεχής επισκόπηση συγκεκριμένων τεχνών και πολιτιστικών ζητημάτων.

Speakart

Η ανάδειξη νέων καλλιτεχνών καθώς και η κατανόηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας πραγματοποιείται στην art.hub μέσω του Speakart Project. Σύντομα ανανεωμένο.

Ψηφιακή Περιήγηση

Η ψηφιακή περιήγηση στις εκθέσεις μας, μέσω της ιστοσελίδας θα είναι άμεσα προσβάσιμη στο κοινό .

Δημιουργώντας προωθούμε τις τέχνες

Μέσω της ιστοσελίδας και της γενικότερης δράσης μας επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε αυτό που λέει το όνομα μας, έναν κόμβο – σημείο συνάντησης για τις τέχνες

Άρθρα

Μέλη

Εκθέσεις

Video

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας τις ιδέες σας
Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Η art.hub χρειάζεται την συμμετοχή σου ή/και την κριτική σου. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

4 + 10 =