Η art.hub σε προσκαλεί να συμμετέχεις και εσύ στο ταξίδι της γύρω από την τέχνη.
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να μας στείλεις τις δικές σου φωτογραφίες εμπνευσμένες από το θέμα του μήνα.
Το νέο πρότζεκτ “Just Shoot It” απευθύνεται σε όσους αγαπούν την φωτογραφία και θέλουν να εκφραστούν μέσω αυτής. Να τονίσουμε ότι με το Just Shoot It, έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις την δουλειά σου μέσω του site της art.hub.

 

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

Εν ετει 2018, ότι και αν πεις έχεις πολλές πιθανότητες να λογοκριθείς. Τι γίνεται όμως όταν φωτογραφίζεις;
Αυτό το μήνα ψάχνουμε τις δικές σου φωτογραφίες βασισμένες στη λογοκρισία.
Λήξη συμμετοχών 30/11.

 

 

 

Προηγούμενα Shoot it

ΝΙΚΗΤHΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ OKTΩΒΡΙΟΥ

Η Βασιλική Παναγιωτοπούλου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι γεμάτο ενέργεια που της αρέσει να καταπιάνεται με πολλά πράγματα. Ακούγοντας το θέμα του μήνα, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τη δική της φωτογραφία για την διεκδίκηση χαρίζοντας μας ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η φωτογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Οι ινδιάνοι Ερασμίτες διεκδικούν καλύτερο φαγητό στην εστία της Angers και ψημένο κρέας χωρίς αίμα πια! “

Βασιλική σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

Πληροφορίες και Όροι συμμετοχής:

Πρόκειται για απεικόνιση του θέματος κάθε μήνα σε μία φωτογραφία.

Πρακτικά ο φωτογράφος καλείται να εκφράσει μέσω της εικόνας του οποιοδήποτε συναίσθημα-κατάσταση προκαλεί σε εκείνον το θέμα του εκάστοτε μήνα ή ακόμα και να αποτυπώσει ωμά το θέμα.

Η τεχνική, τα μέσα και η επεξεργασία της εικόνας είναι στο χέρι του κάθε φωτογράφου.

Οι φωτογράφοι μπορούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους οποιαδήποτε στιγμή τη ημέρας, με χρήση επαγγελματικής μηχανής ή με, μπορούν να επεξεργαστούν ελεύθερα τις φωτογραφίες τους, μπορούν να φωτογραφήσουν κάτι που είδαν τυχαία ή και να σκηνοθετήσουν το δικό τους θέμα.

Για να συμμετέχει κάποιος στο πρότζεκτ δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας φωτογράφος ή σπουδαστής φωτογραφίας.

Κάθε φωτογράφος, θα πρέπει μαζί με την φωτογραφία του να μας προωθήσει τα προσωπικά του στοιχεία – ή το ψευδώνυμό του – καθώς και μια σύντομη περιγραφή της εικόνας που μας προώθησε (μπορεί να είναι μια λεζάντα, ένα κείμενο, στίχοι τραγουδιών κτλ) με σκοπό να καταχωρηθούν κάτω από την φωτογραφία. Για τον λόγο αυτο, αλλα και για την τήρηση και ασφάλεια των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας/δημιουργού, κανόνας για την συμμετοχή στο Just Shoot It είναι οι φωτογράφοι να αποστέλλουν φωτογραφίες που θα είναι αυστηρά τραβηγμένες από τους ίδιους ( και όχι φωτογραφίες που κάνουν βόλτες στο διαδίκτυο από άλλους καλλιτέχνες) τραβηγμένες σε οποιαδήποτε στιγμή-κατάσταση της ζωής τους.

Τέλος, οι καλύτερες φωτογραφίες θα δημοσιεύονται στο site της art.hub και θα προωθούνται στα social media με τα στοιχεία του καλλιτέχνη.

Ανυπομονούμε για τις φωτογραφίες σου .