Επί Σκηνής

Όλες οι μορφές τέχνης έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους επιτρέπουν να διαμορφώνουν έναν μοναδικό τρόπο επικοινωνίας και επίδρασης με το κοινό τους. Όι τέχνες που γίνονται πάνω στην σκηνή έχουν το μεγαλείο και τον κίνδυνο που επιφέρει η ταύτιση της στιγμής δημιουργίας με την στιγμή της θέασης, επιτρέπουν δηλαδή στον καλλιτέχνη να αλληλεπιδρά με το κοινό του σε ζωντανό χρόνο και  να κρίνεται από αυτό. Είναι τέτοιο το βάρος που έχει το “σανίδι” που μπορεί να καταστρέψει η να αποθεώσει έναν καλλιτέχνη σε δευτερόλεπτα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τόσοι καλλιτέχνες ονειρεύονται την στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους σε αυτό σαν μια στιγμή θέωσης. Με αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές θα ασχοληθεί η at.hub τον Μάιο και τον Ιούνιο προσκαλώντας σας να δείτε μαζί μας όλες τις τέχνες που δημιουργούνται επί σκηνής.

  Promo video

  Βρείτε μας στο Youtube

Video credits

Κάμερα/Μοντάζ : Λίνα Οικονόμου

Συμμετοχή: Βύρωνας Βαφειάδης Φλώρα Γαρδέρη Λίλα Γιαννιώτη Κατερίνα Γρετσίστα Νίκος Δαγδιλέλης Γιάννης Κερασιώτης Ανδρέας Κουγιάς Έφη Κωνστ Αντωνία Λεγάτου Ειρήνη Λούτα Θάλεια Μπαρελάκου Βαγγέλης Οικονόμου Χριστίνα Πρακατέ Μαρία Στρατή

Make-up artist: Χρύσα Μπατσούλη

Just Shoot it

 

Έλα μαζί μας στην εξερεύνηση αυτης της πτυχής της τέχνης και στείλε μας την δική σου φωτογραφία εμπνευσμένη απο το αφιέρωμα. Η αγαπημένη μας φωτογραφία θα μπεί στο τέλος του μήνα εδώ.

 

Περισσότερα

Φτιάξε καφέ να στα πώ

Absolute κερνάει καφεδάκι και φτιάχνει ψαγμένες λίστες για όσο το πίνουμε.

Περισσότερα

O Νίκος βρίσκει και μας παρουσιάζει ένα παιχνίδι σχετικό με το αφιέρωμα.

Περισσότερα

Άρθρα αφιερώματος