Η arthub αποτελεί μια οργανωμένη προσπάθεια μίας ομάδας επιστημόνων που ειδικεύονται σε τομείς της τέχνης και του πολιτισμού. Αν και τα αντικείμενα των μελών μας όπως και οι αφετηρίες μας ποικίλλουν, μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την αγάπη για τις τέχνες.
Σήμερα, μετρώντας δεκάδες ενεργά μέλη, δρούμε με γνώμονα την καλλιτεχνική δημιουργία και με κύριο μέλημά μας την ανάδειξη της σύγχρονης καλλιτεχνικής πραγματικότητας, δημιουργώντας γέφυρες και όχι μόνο, μεταξύ των δημιουργών και του φιλοθεαμονος κοινού.
Καλωσορίσατε λοιπόν στην σελίδα μας…

Ποιοι είμαστε;

Πέρα απο την αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό δεν έχουμε πολλά κοινά, είμαστε νέοι και για τους περισσότερους απο εμας η ArtHub είναι το πρώτο οργανωμένο project μετα τις σπουδες μας και πάνω στο αντικείμενο αυτών.

Οι σπουδές μας διαφέρουν. Αν και η οργανωτική ομάδα της ArtHub απαρτίζεται απο πέντε ημίτρελους μουσειολόγους, σε αυτήν συμμετέχουν απόφοιτοι καλών τεχνών, αρχαιολόγοι και απόφοιτοι (ή οσονούπω απόφοιτοι) σχετικών ειδικοτήτων με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Όπως ήδη αναφέραμε υπάρχει μια οργανωτική ομάδα και ενας μεγάλος κύκλος ατόμων που μαζί κανουν την ArtHub.

 

Τα πρόσωπα της ομάδας μας:

Μαρία - Νικη Ζαφειράκη

Γριά

Η σοφία της Γριας συνοδεύει την art.hub απο την κουνια, στα πόδια της μεγαλώνει με ιστορίες απο τα παλιά και με τα γιατροσόφια της γιατρεύει τις πληγές που δημιουργούνται.

Κωνσταντίνος Μωραϊτης

Λενε πως κάθε χωριό έχει και τον τρελό του, κάπου εκεί βρέθηκε και ο Κωνσταντίνος για να παίξει αυτον τον ρόλο απο την αρχή , μέχρι το τέλος .

Σοφία Αθανασοπούλου

 

Ελισσό Θεοχάρη

 

Τραγική Ειρωνεία

Η Τραγική Ειρωνεία  είναι η νεράιδα που έδωσε το δώρο του δημιουργικού σουρεαλισμού στην art.hub απο την στιγμή της δημιουργίας της.

Absolute

To μεγάλο μυστικό της art.hub κρυβεται στην ταυτότητα αυτης της μυστικοπαθούς κορασίδας, αλλα μην φοβάστε στην χειρότερη να σας φτιάξει κακο καφε.