Συναυλία στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

του Νίκου Διαμάντη

«Σα να έζησε τη ζωή του με μια ανάσα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας κι όταν ήρθε η ώρα “έφυγε” σιωπηλά, προδομένος από την καρδιά του, όχι όμως από τους ανθρώπους που αγάπησε, την οικογένεια και τους φίλους του. Και οι φίλοι μαζεύονται γιατί κανείς δεν πεθαίνει όταν η μνήμη μένει ζωντανή. Η πρώτη παρέα δίνει ραντεβού ακριβώς έναν χρόνο μετά το αντίο στον Λαυρέντη. Και αυτή είναι μια συναυλία – γιορτή στη μνήμη του, μια συναυλία – τιμή στον φίλο Λαυρέντη και στα τραγούδια του».

Αυτά σημειώνονται στο κάλεσμα της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτος από τον θάνατο του καλλιτέχνη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του Μέγαρο Μουσικής, στις 20:30, με τους  Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου και Διονύσης Τσακνής. Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί Νίκος Καλαντζάκος (πλήκτρα), Ακης Αμπράζης (μπάσο), Steve Tesser (κιθάρα), Ακης Γαβαλάς (τύμπανα) και Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι).

Τιμή εισιτήριου: 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στο megaron.gr, 210.7282333, στα ταμεία του Μεγάρου και σε όλα τα καταστήματα «Public».

  δείτε επίσης

Η τέχνη της υπέρβασης του καρκίνου: Από την ασθένεια στην δημιουργικότητα

Η εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης MSD Israel δημιούργησε το 2019 μια έκθεση όπου η...

Οι φανταστικές μπίζνες μιας πρωτάρας (DM) – part 1: Η έμπνευση

Πριν από 7-8 χρόνια, ξεκίνησα δειλά δειλά να παίζω Dungeons and Dragons. Σαν...

1800, Mία σύντομη κριτική

Μέσα στο (ομολογουμένως) κιτς εθνικιστικό παραλληρημα που έχει πιάσει κυβέρνηση και...

Exhibition alert

Η τέχνη της υπέρβασης του καρκίνου: Από την ασθένεια στην δημιουργικότητα

Η εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης MSD Israel δημιούργησε το 2019 μια έκθεση όπου η τέχνη συναντά την επιστήμη.   Background  Η εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης MSD Israel δημιούργησε το 2019 μια έκθεση όπου η τέχνη συναντά την επιστήμη.      «Η τέχνη της...

 

Μόνιμες στήλες