Η ArtHub είναι μια πολιτιστική ομάδα με επικέντρωση στον σχεδιασμό εκθέσεων και την ανάδειξη των πολιτιστικών δρώμενων.

Στόχος της νεοσύστατης ομάδας μας είναι η εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών και τεχνολογιών για την δημιουργία εκθέσεων βασισμένων στα πρότυπα των συγχρόνων θεωρήσεων για τον ρόλο και την δύναμη των εκθεσιακών εμπειριών.

Με αρχές την διαδραστικότητα και την ελευθερία στην ερμηνευτική διαδικασία στοχεύουμε να δημιουργήσουμε εκθέσεις με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται ώστε να αποτελέσουν έναν δυνατό συνδυασμό ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης και να συνθέσουν τις ιδανικές εκθεσιακές εμπειρίες που είναι πλέον εφικτές και προσιτές όπως απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας σημαντικά μουσεία του αιώνα μας.

Ποιοι είμαστε;

Πέρα απο την αγάπη μας για την τέχνη και τον πολιτισμό δεν έχουμε πολλά κοινά, είμαστε νέοι και για τους περισσότερους απο εμας η ArtHub είναι το πρώτο οργανωμένο project μετα τις σπουδες μας και πάνω στο αντικείμενο αυτών.

Οι σπουδές μας διαφέρουν. Αν και η οργανωτική ομάδα της ArtHub απαρτίζεται απο πέντε ημίτρελους μουσειολόγους, σε αυτήν συμμετέχουν απόφοιτοι καλών τεχνών, αρχαιολόγοι και απόφοιτοι (ή οσονούπω απόφοιτοι) σχετικών ειδικοτήτων με την τέχνη και τον πολιτισμό.

Όπως ήδη αναφέραμε υπάρχει μια οργανωτική ομάδα και ενας μεγάλος κύκλος ατόμων που μαζί κανουν την ArtHub.

 

Τα πρόσωπα της ομάδας μας:

Μαργαρίτα Μπουρνέλη

Κωνσταντίνος Μωραϊτης

Absolute

Γριά

Τραγική Ειρωνεία

Σοφία Αθανασσοπούλου